Saga Design -kokoelma – Turkistalous 1982

Saga Furs of Scandinavia on jälleen koonnut mielenkiintoisen SAGA Mink ja SAGA Fox -turkiskokoelmansa v:lle 1982 – kansainvälisen kokoelman, jossa esitellään monien suunnittelijoiden käsitys kokoelman teemasta: ”SAGA Mink ja SAGA Fox – luonnollinen osa nykypäivän elämäntyyliä.

Turkikset saavuttavat yhä enemmän suosiota ja niitä suunnitellaan ja valmistetaan melkein kaikkialla maailmassa. SAGA on sen takia kutsunut 46 johtavaa turkissuunnittelijaa Euroopasta, USA:sta, Kanadasta, Kaukoidästä ja Australiasta luomaan turkkeja tämän vuoden SAGA Design-kokoelmaan.

Mielenkiintoinen SAGA Mink ja SAGA Fox -kokoelman esittäytyy jatkossa Australiassa, Itävallassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Hong Kongissa, Italiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Espanjassa, Sveitsissä ja USA:ssa.

Myös Suomi edustettuna suunnittelijoiden joukossa: Furstudio Tarja Niskanen on mukana mustaksi värjätyllä sinikettuturkillaan, jossa on marimieskaulus/huppu. Turkki on käännettävä, toiselta puolelta värjättyä sinikettua, toiselta mustaa ja kullanväristä nahkaa raitoina.