Kirsti Paakkasen ja Tarja Niskasen pitkä yhteistyösuhde ja lämmin ystävyys

Kirsti Paakkanen oli Tarja Niskasen luottoasiakas. Kirsti Paakkanen arvioi Tarjan tuotannon ”laatumerkiksi”! ”Turkit olivat todella upeita. Niissä ei materiaalia säästelty”. Erityismaininnan Kirsti Paakkaselta saa Tarjan oma design, jossa silkkipohjaan yhdistettiin kettua.

Kirsti Paakkanen oli omien sanojensa mukaan Tarja Niskasen ”hyvä asiakas”, joka ”teetti hänellä paljon.”

Kirstin vaatekaapista löytyy edelleen käytössä oleva lempitakki, joka on syntynyt Jukka Rintalan ja Tarja Niskasen yhteistyön tuloksena – Rintalan samettitakissa on turkikset Tarja Niskaselta.

Erityinen muisto Kirsti Paakkasen Mainostoimisto Womenan ajoilta liittyy Tarjaan ja Kirsin syntymäpaikkaan Saarijärveen. Siellä pojat olivat koonneet pussillisen minkin nahkoja, jotka Kirsti heiltä osti. Pussi vietiin Tarjalle, joka teki niistä Kirstille turkin. Womenassa tuli sitten eteen tilanne, ettei rahoja palkanmaksuun löytynyt. Kirsti ”vei turkin kaniin ja panttirahoilla maksettiin palkat”. Myöhemmin Kirsti lunasti turkin takaisin panttilainaamosta. Tuohon aikaan tämä oli toimiva tapa saada ”pikavippejä”.

Tarja Niskasen muotitalo oli myös Mainostoimisto Womenan asiakas. Womena teki mm. yrityksen kymmenvuotisjuhlintaan liittyvän kampanjan.

Naisten oli helppo ymmärtää toisiaan. Heillä oli Kirstin mukaan ”paljon samanlaista ajattelua suunnittelussa”. Kirsti Paakkasen suunnittelunäkemyksille tuli sitten enemmän käyttöä hänen otettuaan johdon Marimekossa.

Tarja Niskanen arvostaa suuresti ystävyyttä Kirsti Paakkasen kanssa ja pitää sitä erittäin merkityksellisenä sekä yritystoiminnalleen että henkilökohtaisesti.