

Sisartaan Tarja Niskasta arvioidessaan Vesa Linnanen toteaa, että Tarja ”tykkää kehittää”. Tarja ”ei hänen mielestään ollut turkkuri, koska hänen ei tarvinnut olla”. Veli oli turkkuri, joka ideoi yrityksessä työskennellessään sisarelleen erilaisia turkiksen käsittelyyn ja värjäykseen liittyviä tekniikoita ja kehitti ajatuksia sarjatuotannosta ja tuotannon tehokkuuden parantamisesta.
Tarja Niskanen oli veljensä mielestä ”hyvä asiakkaiden kanssa” samoin kuin heidän isänsä Tera Linnanen. Vesa itse ei toiminut asiakastyössä. Vesa muistaa kriittisen tilanteen, missä Tarja tuli taidokkaasti lepyttämään vihaisesti soittaneen asiakkaan, joka sitten tuli käymään. Asiakas ohjattiin Tarjalle, joka lepytti suuttuneen asiakkaan välittömästi toteamalla: ”Ai että sinulla on ihana ihana villapaita, mistä olet sen saanut?” Tarja osasi suhtautua ihmisiin hirveän hyvin.
Tarjan kyky ”pärjätä hymyllään” tuli selväksi jo 8-vuotiaana, kun hän Helsingin uimastadionin vakiokävijänä järjesteli liputtomana Olympialaisissa sisäänpääsyn itselleen samassa hötäkässä sisäänpääsyn kanssa ongelmiin joutuneen prinssi Philipin kanssa. Molemmat pääsivät sisään pitkien jonojen ohi. Tarjan mukana ollut kisoissa uintituomarina ollut Tarjan isä Tera Linnanen oli ollut huolissaan, miten Tarjan käy. Tarjan hoidettua tilanteen oli isä todennut Vesalle: ”Tarja pärjää hymyllään”. Ja isän ennustus on käynyt toteen.
Vesa Linnanen toteaa lopuksi: ”Turkisala tarjosi kaikille suvun jäsenille oman lokeron ja kaikille riitti tilaa. Mustasukkaisuteen ei ollut syytä. Myös Tera Linnasen perheen toinen poika Seppo Linnanen toimi menestyksekkäästi alalla.