Verkosto ulottui maailman huippuihin – maailman idoli Carlo Tivioli Milanosta Niskasten ja FFD:n vieraana viikon

Tarja Niskanen on hyvin sosiaalinen ja hänellä on erityinen lahja kohdata ihmiset poikkeuksellisen lämpimästi.

Niinpä hän on ystävystynyt laajasti turkisalan ihmisiin ympäri maailmaa olivatpa he kollegoita tai kilpailijoita, kuten maailman idoli Carlo Tivioli.

Tarja Niskanen kertoo, että hän on jopa ”saanut kutsuja Carlo Tiviolin näytöksiin”. Kutsut perustuvat keskinäiseen arvostukseen ja luottamukseen.

Tarja Niskanen on onnistunut saamaan Carlo Tiviolin Suomeen useamman kerran sekä ammattillisiin yhteistyökuvioihin että henkilökohtaiseksi vieraakseen.

Lämmöllä Tarja muistelee Carlo Tiviolin Suomen vierailua, joka kesti viikon ja jonka aikana reissattiin Savonlinnasta Saimaalle Niskasten kesäpaikkaan. Saimaalla ”autiolla saarella” Carlo Tivioli piti luentoja, mutta oli saada hiljaisuudesta hermoromahduksen”. Loppuviikosta meni paremmin Carlo Tiviolin pelatessa hedelmäpeliä Niskasten pojan Jaakon kanssa.

Tiviolin mukana kulki assistentti ja kaksi kameramiestä, jotka kuvasivat innokkaasti maastamme löytyvää ”erilaisuutta”.

Suomalaiset designerit saivat kutsuja vastavierailulle Milanoon.

Linkit:

Carlo Tivioli on ollut mukana myös SAGAn turkiskokoelman suunnittelussa. Lehtileike vuodelta 1982 http://www.tarjaniskanen.com/lehtileikkeet/sagan-turkiskokoelman-suunnittelu-nahka-ja-kenka-1982/

Carlo Tiviolin näytösessä Fall 2009/2010 oli vielä mukana myös turkiksia
https://www.youtube.com/watch?v=Xf88QwyqbIQ&feature=youtu.be
samoin vuoden 2017 Spring Summer -näytöksessä
https://www.youtube.com/watch?v=CUGSnJleOgo&feature=youtu.be

Carlo Tivioli Muotitalon sivuilta löytyy arkistomateriaalikin esim. vuodelta 1970. Kannattaa vertailla Tarja Niskasen arkistokuviin! http://www.carlotivioli.com/en/1970#